Kατοικία στο Ηράκλειο, Κρήτη

Χαρακτηριστικά

Τύπος

Κατοικία

Τοποθεσία

Ηράκλειο Κρήτης

Μελέτη

KORDAS Architects

Κατασκευή

ORIGIN Constructions

Το έργο αφορά στην κατασκευή μίας πολυτελούς κατοικίας για μία τετραμελή οικογένεια, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Προκειμένου η κατοικία να ακολουθεί το σύγχρονο τρόπο ζωής της πολυάσχολης οικογένειας, ενσωματώθηκαν τεχνολογίες smart home. Στην κατοικία υπάρχει εγκατεστημένο δίκτυο επικοινωνίας που συνδέει διαφορετικές συσκευές ενώ λειτουργίες όπως ο συναγερμός, η θέρμανση και άλλες, παρακολουθούνται και είναι προσβάσιμες από απόσταση. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατή η αυτοματοποίηση πλήθους καθημερινών εργασιών.

Επιπλέον, η εφαρμογή θερμοπρόσοψης στο σύνολο του κελύφους συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στην δημιουργία συνθηκών θερμικής άνεσης στο εσωτερικό της κατοικίας. Ειδικές κατασκευές όπως η πέργκολα στο ισόγειο αλλά και στον όροφο, η ελεύθερη σκάλα αλλά και τα παράθυρα που προεξέχουν, κατασκευάστηκαν επιτυχώς με βάση το όραμα και τις προδιαγραφές του αρχιτέκτονα.

Σε αυτή την κατοικία η μοντέρνα αισθητική και η τεχνολογία συνδυάζονται προσφέροντας άνεση και ποιότητα ζωής στους ιδιοκτήτες της.

WE NEED YOUR CONSENT

We use cookie to improve your experience on our site. By using our site you consent cookies.