ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς τόσο των νέων κατασκευών όσο και των ανακαινίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στην ORIGIN Constructions πιστεύουμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό.

Η επιτυχία κάθε έργου αποτελείται από διαφορετικά συστατικά και μετριέται με διαφορετικό τρόπο. Γιαυτό το λόγο προσαρμόζουμε την προσέγγιση μας στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου ξεχωριστά, διασφαλίζοντας όχι μόνο την επιτυχία στην ολοκλήρωση του αλλά και δημιουργώντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη σε όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Προσέγγιση

Διεύθυνση Έργου

Στην ORIGIN Constructions μετουσιώνουμε την άριστη μεθοδολογία οργάνωσης σε υπεραξία για το κατασκευαστικό έργο.

Από τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωση του, η ORIGIN Constructions θέτει σε εφαρμογή ειδικά εξελιγμένη μεθοδολογία οργάνωσης κατασκευαστικών έργων. Το βασικό στοιχείο της μεθοδολογίας αυτής αποτελεί η προσεκτική και διαρκής ανάλυση, καταγραφή και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων του έργου.

Περιβαλλοντική Ευαισθητικοποιήση & Αειφορία

Στην ORIGIN Constructions είμαστε αποφασισμένοι να προάγουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις γενιές

που έρχονται. Είμαστε σε συνεχή έρευνα για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα τόσο της δραστηριότητας μας όσο και των κτιριακών κατασκευών μας μέσα από την διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής κλάσης ενεργειακής απόδοσης τους. Επεκτείνοντας την προσπάθεια μας, προωθούμε τις αρχές της βιωσιμότητας στο δίκτυο των συνεργατών μας αλλά και στους πελάτες μας. Μεταξύ άλλων παρέχουμε άνευ χρέωσης συμβουλευτικές υπηρεσίες για ζητήματα ενεργειακής απόδοσης, ανταγωνιστικές τιμές και χρηματοδοτικές δυνατότητες για την εγκατάσταση σχετικών τεχνολογιών και υποδομών. Σαν αποτέλεσμα, είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη για το έτος 2022, το 100% των έργων μας να έχουν πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α+.

Τεχνολογία Κατασκεύων

Όλα τα μέλη της ομάδας της ORIGIN Constructions μοιράζονται την πεποίθηση ότι η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα

της δουλειάς μας σε όλες τις παραμέτρους της. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας εύρος εφαρμογών λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας για την ανάλυση και παρακολούθηση των έργων μας καθώς και κάθε δυνατή τεχνολογία μηχανικού εξοπλισμού που είναι διαθέσιμη σε επίπεδο εργοταξιακής οργάνωσης και κατασκευαστικών εργασιών.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών και περισσότερα από 60 ολοκληρωμένα έργα, η ORIGIN Constructions διακρίνεται για την ιδιαίτερη μεθοδολογία και προσέγγιση της.

Αριστείδης Κόρδας

Partner & Managing Director

Σταύρος Ραφαηλίδης

Partner & Head of Constructions

Γιώργος Νικολακόπουλος

Civil Engineer & Construction Manager

Ελένη Αγγελοπούλου

Constructing Architect

Άρης Κόρδας

Partner / Managing Director

Σταύρος Ραφαηλίδης

Partner / Head of Constructions

Ελένη Αγγελοπούλου

Interior Architect / Project Manager

Εύα Σωτηροπούλου

Office Administrator

Πιστοποιήσεις

Quality Assurance ISO 9001:2015

Στην ORIGIN Constructions είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται πως κάθε κατασκευαστική φάση ολοκληρώνεται με επιτυχία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα έργα μας αντανακλούν το όραμα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με ποιοτικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο.

Αριστείδης Κόρδας | Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος